Sunday, June 24, 2012

Bukan typing je ada error.

Speaking pun ada jugak. And I call it 'speako'. Typing error = typo. Speaking error = speako. Geddit? geddit?

How can you not have a great entertainment being surrounded by this speako master?

Situation 1 : Fana being in the wrong lane while driving. 


Me : Ishh taxi sebelah ni langsung taknak bagi 'can'. Makin himpit pulak.
*few seconds of silent*
Speako Fana :  Wehhhh aku macam nak lempang je polis ni.
Me : Haaa, mana polis??
Speako Fana : Eh ehh, TAXI! Apesal tetibe boleh terkeluar polis pulak ni? Hahahaha

EVERYBODY FACEPALM IN 3..2..1



Situation 2 : Eating cake and making inappropriate jokes.

After some blablabla and hahahaha, Janda, holding a fork, said , "Aku baling kat muka kau macam dam kang!"
And I was like, " Sejak bila orang main dam ada baling baling?. DART LA!"





Kawan kawan gua memang comel semua. Sila lempang.

Friday, June 15, 2012

A detour. Not a dead-end street.

Well, this is it. Semester baru yang memang segala segalanya baru.

Takde dah kebanyakan muka yang aku kenal sepanjang tiga tahun. Takde dah lepak bilik orang gossip sampai dua tiga pagi. Takde dah lepak makan kopok lekor, goreng pisang sampai sedut angin pantai. Takde dah naik van kunyit ramai ramai pegi pasar malam hari khamis. Takde dah stay up nak siapkan segala macam report.

Yang ada sekarang, life yang nampak macam bosan. Satu hari satu kelas. Seminggu tiga hari. Lagi empat hari, duduk termenung je mungkin. With no presence of my favourite people. *sigh*

I guess this is the exact taste of my own medicine. Make mistake (which is probably the silliest), and there you go. The consequence is HUGE. Abah aku selalu pesan, bila berdepan dengan kegagalan, jangan sekali kali cari salah orang lain. Kalau ada pun, mungkin 3%. Yang lagi 97% tu semestinya salah diri sendiri. Semestinya.

Kalau orang lain boleh buat, kenapa tidak kita? Jadi nampak sangat lah takde usaha, kan?


Tak kira apa pun yang jadi dalam hidup ni, semuanya berbalik pada diri sendiri juga. Banyak tu usaha, banyak tu jugak la yang kita dapat. Orang sekeliling cuma boleh tolong setakat yang termampu, tapi kalau diri sendiri tak berubah, keadaan pun tetap takkan berubah. Sampai bila bila pun.

" Tuhan beri kita sesuatu yang kita layak terima. Tuhan tak uji hambanya dengan berlebihan melampaui kemampuannya. So layakkanlah diri kita untuk menerima apa yg kita nak. Jika nak jadi seorang best student so you have to behave like best student, dress like that, hair style, the way how you walk, how you talk, your lifestyle. Semuanya mesti dibentuk sepertimana how the way the best student posses it.
Jadikan diri kita layak menerima apa yg kita nak nescaya Allah maha pemurah dia akan bagi kat kita." 
- Raja Shamri, motivator.

Failure is life's greatest bitch-slap. You just won't wake up and realize how messed up your life was until you had one. And boy, it does not taste good. 








Friday, February 10, 2012

Of words and thoughts.

Assalamualaikum. And yeah, that's the first since I don't know, two months? Gosh, that's an insult to this whole blogging thingy I guess. Sorry :P

My friends keep telling me to write. Just write. Whatever comes to mind. Like all those stuff I've been ripping about through my Facebook statuses. See, that's the problem. I am so into Faceook that I tell everyone pretty much there instead of here. This. Blog. Where I should write my heart out. It's called personal blog for a purpose here, my dear self. Heh.

Recently, I've came across this one advertisement that publicizing about an event which will be held in my campus sometime around next week. The thing is, I could not believe my eyes to see how indescribably low the level of language being used in that ad. I mean not that it is too simple it could pass for primary school kids sentences, but it is wrong. It's poor. It's out of this world type of words and sentences.

But before anything, let me get this straight. It's not about their English is bad. In fact, as you are reading this, I believe you could find tonnes of error in my writing. I am sure. And I am sorry for that in advance.

What I was trying to say is, the advertisement they published is for public's view for God's sake. It's something formal. Something that people read. And by people I mean higher educational institution student, the educators, and worse, public. Those people making that ad should take a closer look. Ask people. Seek help. Just ask if the language that they are using is correct. There's nothing wrong about asking people. It is not something stupid. It's called learning. Instead of acting smart and at the and of the day just being a laughing matter. That's not cool at all, is it?

*There are open to all*
*There are an exclusive prizes for you*
*All club and ASSOCIETIES can join*

Tell me what shouldn't I be ranting about this matter?

Dan aku terfikir jugak, kenapa tidak bahasa Melayu je? Takde benda yang salah kat situ. Langsung tak menjatukan sedikit pun imej sebagai penganjur acara besar besaran.


I think I should give myself a little pat in the back for this. Hehe. And Alhamdulillah for the positive feedback. Because I care :)

I kinda found my passion here, didn't I?

Friday, December 9, 2011

It's been too long since I last wrote that I have to be asked to write again. Since I'm not that much of writer, so I need something out of this world just to make me write. Yeah, that's how much idea-less(I don't know if this word even exist) I am at the moment.

But wait, what's not to write about FINAL SEMESTER YOOOOOO ?!
Everything about this semester seems fun -- at least for now. Pfft. But as the clock is ticking, no, sprinting actually, we all have worries of our own. Apart from test, quizzes and those normal stuff, final year project is not going to make my life easy this semester I bet. Gotta start working our ass off on that one -___-'

New friends, new stuff I've get myself involved recently are not any less great.




:)


And ouhhhhhh, I am, just recently, proud to call myself a GLEEK :P

Assalamualaikum :)

Sunday, November 27, 2011

Coldplay - Fix You



The bridge part never fail to give me chills. And I am forever in love.

Monday, October 10, 2011

Hai.

Exam dah habis. Penat otak. Tunggu result pun berdebar lain macam nanti. Hidup ni memang tak pernah tenang kan?

Ramai orang dah balik. Aku stuck kat sini. Jangan tanya kenapa. Kalau bukan sebab yang penting, aku pun tak nak. Memang la UiTM di hatiku. Cuma tak SEPENUH hati je lagi.

Rindu semua orang. Rindu rumah. Rindu Mak, Abah, Antoinette, Zorro, Putih, makanan sedap, katil empuk, rumah lawa. Rindu nak tengok tennis dengan Mak, tengok bola dengan abah walaupun kadang kadang tengok sorang je sebab dia dah slow down bab bola ni semua.

Malam ni full moon pulak. Siap ada halo effect.

Mood sekarang pun tengah jiwang. Letak satu folder gambar orang orang awesome. Buat screen saver. Senyum sorang sorang. Tengok sampai tetido. Apa kes?

HOMESICK KRITIKAL.

Sunday, September 25, 2011

It's like being in love. Only better.

I smile. I laugh. I clap. I sing. I dance. To these :
  • Rumah.
  • John Mayer.
  • Manchester United lah takkan Everton pulak.
  • Movie yang tak terlalu tinggi nilai komersialnya dan memerlukan sedikit pergerakan sel sel otak sewaktu menonton. Yang 'so real-life'. Itu maksud awesome yang sebenar.
  • Emile Hirsch. Everyone should watch 'The Girl Next Door'. Ahhhhh
  • Watching tennis with my Mom. Yang part laugh, clap, dance tu semua, dia yang lebih kot. Hehe peace Mak :)
  • Kacang Pool Larkin Bomba. Kalau balik JB, aku memang takkan diam selagi tak dapat.
  • Late night gossip with girlfriends. Sampai 4 pagi pun takpe. Kalau bukak buku tu, setengah jam je dah selamat berdengkur.
  • Kucing. I talk to them a lot, u know.
  • Lelaki hensem berimej rockstar. Jambang halus, bonus !
  • Bros tumbler.
  • Facebook. Orang lain dah dok gila tweet tweet semua, aku tetap tak senang duduk kalau sehari tak tengok Facebook. Ape benda tah.
  • Everything that practically involves err.. food? Duhhh.
  • Certain people I call 'The Heart of Life' :)
It's a never-ending list, I guess. Ini je lah dulu kot. Assalamualaikum.