Thursday, July 29, 2010

a year short

I AM 19
AND ..


LOVIN' IT


:)

Saturday, July 24, 2010

MORNING

I hate it so much when i woke up in the morning and realize that i have tonnes of important things need to be done on that very day .

URRGGHHH .

i hate hate hate it to the core . don't you ?

* okay , entry ni mungkin nampak macam takde motif . memang pun ;p

Saturday, July 17, 2010

manusia kurang pendidikan

orang cakap , kalau kita ada kat mana2 ,kita kena sesuaikan diri dgn keadaan sekeliling . tak boleh nak buat semua benda , nak ckp semua benda , macam cara yang biasa kita buat . senang cite , ikut kepala sendiri lah .

TAPI

kalau ada jugak orang macam ni dekat sekeliling kita , yang tak pernah fikir hal orang lain . yang buat semua benda ikut sedap je . yang senang2 je planned and unplanned everything without other people's approval . tak sakit hati ke kalau macam tu ?

MUNGKIN CARA DIA MEMANG MACAM TU . MUNGKIN SEBELUM NI , APA YANG DIA CAKAP , APA YANG DIA BUAT , SEMUA ORANG IKUT . MUNGKIN .

tapi tak boleh lah nak harap semua orang pun akan buat benda yang sama . bukan semua orang yang ada kat sekeliling kau sekarang ni adalah mak kau , bapak kau , family kau . yang boleh ikut semua cakap kau . BUKAN .

nak sound terus tak sampai hati . dah bagi hint , tak faham2 pulak .

Wednesday, July 14, 2010

fast forward

it's nearly 2 in the morning right now .
mood nak tidur masih tak sampai lagi .
talking bout new semester . okayy . lah kot . hehe
got few things to be arranged . but everything's fine .
new lecturers . new classmates . excited wohh . haha .
tapi tapi tapiii .. tak sampai dua minggu balik kampus ,
aku dah rindu sama iniii ;







pictures do tell everything right ?
haishhhh :(
*raya raya raya , cepatlah sampai*