Saturday, August 28, 2010

new circumstances

lama tak membebel . mungkin takde apa yg boleh dibebelkan sekarang ni . takde apa yg terlalu happy , terlalu menyakitkan hati , terlalu sedih or wtv . kira stable mode lah sekarang ni . cewahh .

raya makin dekat . Ramadhan makin di penghujung . seriously , aku boleh cakap , walaupun takde yg terlalu extravaganza sgt puasa kali ni sbb bukanlah kali pertama berpuasa jauh dr family ke ape kan , tapi, bulan puasa kali ni rasa macam lebih bermakna , tenang , dan yg sewaktu dgnnya . kenapa ? pandai2 lah fikir sendiri . hmm

maybe , there's a sign for a new ME ? sape tau . InsyaAllah :)

Saturday, August 21, 2010

JAMBANG KAU HOT LAH

gorgeous locks , scruffy look .
and you do the Cello effortlessly
i'm in love with u BRENT KUTZLE :DD
*drool*









tak dpt real life , fantasy boyfriend pun jadik lahh . kuikui

Friday, August 13, 2010

Al - Mubarak



SALAM RAMADHAN DEAR FRIENDS:)
MAY THIS YEAR'S BE OUR BEST SO FAR
AMINN

Thursday, August 5, 2010

pillow talk

life's greatest lessons ;

bila hidup kau kelilingnya ramai orang , banyak ragam , JANGAN MUDAH TERPENGARUH .
bila muncul masalah depan kau , BIAR RASIONAL . JANGAN EMOSIONAL .
bila berkawan , BIAR CAKAP DEPAN . JANGAN MENGUMPAT BELAKANG .
bila diceritakan masalah pada kau ; dari dua pihak , JANGAN JADI LALANG.

orang kata , biar jujur , biar kenyataan tu menyakitkan . daripada hipokrit ? kau lebih suka macam tu ?

facebook bukan tempatnya . namanya social networking . bukan forum mengumpat , mencaci , luahan perasaan tak puas hati bagai .
hidup pun , hari2 tengok muka masing2 . yang nak membenci sangat kenapa ? apa yang kau dapat ?

nak kata semuanya bodoh bangang tolol , tak juga . semuanya pandai2 . bila berbual , kalau tak berapi memang tak sah .
kalau bercerita , semuanya nak best .
kalau bersuara , memang tak pernah mengalah .
tapi mana otak kau yang MATANG sangat tu ?

bila diperlukan kau bertindak sehabis matang . emosi kau melebih2 dari semua .

SUMPAH AKU BOSAN . AKU PENAT . SAMPAI MATI AKU TAK BOLEH FAHAM KAU .

TAU ?