Sunday, September 5, 2010

dalam dua minggu itu...

4 september, sabtu. birthday cik Salmi. buka puasa di Nando's, event Paso Bumbung di rooftop Plaza Seni. semuanya hebat. plan asal nak berdating tengok wayang sebelum buka puasa dgn cik bday girl kita tak kesampaian sebab tiket semua habis. yang tinggal cuma tiket untuk cerita2 yang tak berapa menyelerakan. cehh.

sebagai seorang organizer yang terhebat, aku pun reserve la table dekat Nando's tuh. nasib baik reserve wohh. around buka puasa, the whole cafe agak penuh. tindakan bijak lagi mantap di situ. ecehh. lepas makan berbual, bergosip, bergelak ketawa, lokasi seterusnya, jeng jeng jengg . PASO BUMBUNG Y'ALL ! WEEHUU

PASO BUMBUNG was da bomb lah org kata. bermacam-macam event ada tau. one of my babes, Fatin was there selling her delicious adorable cupcakes. pastu ada open mic session, ade AIR BOTOL SUDIN ;DD . ada banyak jugak baju kasut seluar jual kat situ yang mana aku hanya mampu tengok je sebab duit memang tengah 'ramai' berjoget-joget -.-'
nak beli baju JOHO pun tak mampu. haha. takpe2 next time ade lagi. dia punya concept store terus aku serang.

sila tonton gambar di bawah. aku nak tonton tv. babai



artis jemputan


bibik-bibik yang hot di booth juga sempat tumpang glamer


Super Sunday

cik webbit


ini Reza Mohamed . dia cool :)

No comments:

Post a Comment