Sunday, November 14, 2010

blog bersawang alert

hello earthlings :)

ohh my. sebulan lebih tak update wehhh. okay, bukannya sebab berkabung atas kematian Joey ke ape eh. takde kena mengena pun. yang pergi, biarlah pergi. kita yang masih hidup ni,..okay sudah sudah. mengarut

sebulan lepas memang hectic dengan segala macam benda. uhh please la. jangan nak exaggerate. exam je kot. haha. okay honestly, siapa yang tak tension dengan quuizzes, test, and final exams kan? gila kau. 5 subjects, yang membaca lain, menghafal, mengira. pening nyahh. bab preparation tu tak payah cakap la. kalau dah jenis yang main2 je sepanjang semester, pastu time nak final baru nak menggelabah mak peah, kau faham2 je la kan. masa tu lah baru nak faham teori, cover chapter dari mula sampai ke habis, hafal itu, hafal ini. haha. sampai buku pun dah naik lunyai. konon banyak kali sangat belek lah. kononnnn. pastu time2 orang dah nak ambik final tu la baru kau nak cakap, "laaa. macam ni ke buat dia. apesal selama ni aku tak tau?". memang layak dapat makian dan cacian yang berbakul-bakul banyaknya. nasib baiklah kawan2 semua baik2 dan sanggup menolong. tiada makian dan cacian dilemparkan malah ilmu yang dicurahkan. ewahh
* korang tau ke aku cakap pasal sapeeeee? ;p

and fyi, i've managed to resist the temptation and have gone 14 straight days without Facebook throughout my finals period yo! considering i'm a truly FB addict, kira hebat la tu kan. hihi. trust me, it's not that hard once you started. you just have to keep yourself motivated and not doing things half-heartedly. *ehemm. aura penuh motivasi di situ.
sebenarnya tak salah pun kalau nak ber-online Fesbuk ke, Mespes ke, YM ke masa examination period. tapi biarlah berpada-pada ye anak-anak. memandangkan aku memang orang yang sangat fokus, tak tak, terlaluuuuuuu fokus bila on FB, sampai tak boleh nak tinggal dan buat kerja lain, so it's better for me not to go there at all. and about final exam, lebih elok jika tak disentuh topik itu. aku frust berjoget2 :(
tunggu aje la result yang bakal muncul. ahaha

and here i am in Johor Bahru. selain keluar jalan2 tengok movie, shopping, cuci2 mata, kemungkinan besar, nilah aktiviti harian aku mulai hari ni selama sebulan setengah :


HAMBIK KAU