Tuesday, December 14, 2010

pengganti update

tagged by Salmi Effendi

1. Adakah anda rasa anda HOT ?

kurang hot sikit je dari Megan Fox. pffttt.

2. Update wallpaper anda guna sekarang .



3. Cerita about this picture .

beliau ialah Joseph Gordon-Levitt. sangat comel dalam 10 Things I Hate About You. sangat sweet dalam 500 Days of Summer. sangat macho dalam Uncertainty. enough said.
and about this picture,i dont know anything. tapi nampak macam badge yang dia pakai tu ade tulis 'Obama'. mungkin ni masa Obama punya presidential campaign kot. haha hentam.

4. Kali terakhir makan pizza .

few weeks back. tu pun pizza 'Jusco Selection' yang frozen pastu bangun pagi, lapar, bukak freezer, keluarkan dan bakar.

5. Lagu terakhir anda dengar ?

Far East Movement - Rocketeer

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?

berbaring-baringan atas katil.

7. Selain nama sendiri , anda di panggil dengan nama apa ?

Adik, Diah, Rusy, Rusyi, Cinok, yeahh people do make fun of my name. marah ni. marah ni. haha

8. Tag lagi lima orang .

Shazeeya Sawal
Rose Natasha
Syaniza Sufian
Zaki Arif
Julinda Jalil

9. Siapa orang nombor 1 dengan anda ?

my Dungun fella. orang JB jugak. kenal masa MMS. sangat cantik. blog dia best. and ohh, adik dia hensem. teeweeweee

10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5 .

ketiak Robert Pattison busuk tak? HAHAHA XD

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ?

Solihin Ressang.

12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ?

Kamal Faiz.

13. Kata-kata cinta kepada orang nombor 4 .

we all miss u back there in Dungun. kata-kata cinta tak tu? huahuahua

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag

-kawan sekolah.
-kawan kampus.
-cool people.
-tak pernah membosankan :)

2 comments:

  1. fuiyoo update blog lah siot. nice cinokk mihihihi *gelak annoying*

    ReplyDelete
  2. update sangat lah kann. haha.
    mcam hampeh kan dapat nama cinok. pfft

    ReplyDelete