Sunday, February 6, 2011

Lady Gaga is so yesterday

ZOOEY DESCHANEL.
BOYS LOVE HER. GIRLS WANT TO BE HER.
*gawddd, life is unfair -.-





kau orang kenal tak dia ni? kalau tak, boleh tampar diri sendiri sekarang. first time aku tengok dia ni rasanya dalam cerita cerita Failure to Launch kot. alaa yang Sarah Jessica Parker dengan Matthew whatever-your-name-is-please-put-your-freaking-shirt-on. she played Kit, housemate to SJP's character. memang coolio kot role dia. unik dan tersendiri gitu. hihi.

and then, there was 500 Days of Summer. yang ini aku rasa tak payah nak membebel panjang lebar. tolong tengok sendiri. okay lah fine, tengok trailer dia dulu :P

baru-baru ni pulak aku dapat tau dia ada band, She and Him. memang nice habis band dia ni. it's my type of music la senang cerita. kalau lagu slow dia, memang lullaby gitu. tambah pulak dengan suara akak Zooey kita ni. haishhh comel je.


Matt Ward. the sidekick

2 comments: