Tuesday, April 19, 2011

I love you baby. I love you so muchie muchie

Okay. Hentikan propaganda tajuk entri yang berbunyi macam orang mabuk cinta. Cause that surely ain't my thing. Kalau dah kahwin nanti pun, luahan kata kata cinta secara public kepada encik suami mungkin tak secomel ni. Comel ke? Geli mungkin ya :P

Sebenarnya nak cerita pasal ni haaa




Sebab untuk beberapa minit, aku lupa semua masalah. Untuk beberapa minit, aku tak sedar yang kepala otak ni tengah berserabut fikirkan final exam. Untuk beberapa minit aku tak sedar yang aku boleh duduk tepi tangga gelak sorang sorang.

Gila cool dia ni. Chic magnet dowhh. Haha.

Tapi kesian dia selalu kena halau dengan akak bilik depan yang aku sendiri tak faham kenapa dia suka sangat nak masuk sebab bilik tu, sorry to say, agak berbau sikit. Sudahnya dekat kasut aku jugak dia landing.

No comments:

Post a Comment