Friday, April 8, 2011

Memang lah tak ramai(takde) orang nak baca blog kau,

TAPI BUKAN BLOG LA NAMANYA KALAU TAK RETI NAK UPDATE.

Hahh. Tu lah, orang berblog, aku pun nak berblog jugak. Lepas tu biar macam tu je bersawang, berhabuk berkulat semua. Bukan apa, rasanya macam takde yang extraordinary sangat yang berlaku sekarang ni. Takde yang macam, *Woahh hebatnya kejadian yang baru sahaja berlaku di depan mata saya sebentar tadi. Harus cerita di blog*. Kihkihkih. Ye lah, boyfriend pun takde jugak. So, takde la nak bermadah pujangga I love you, you love me segala kat sini.

Senang cerita, life has been quite monotonous recently. Mana taknya, hari hari aku cuma pegi kelas balik kelas online study makan gossip tido. Lepas tu, quiz dengan test tak habis habis nak kacau hidup aku. Lepas ni, tak menyempat nak rest ke ape, tiba tiba ada pulak final exam. Haishhh. Biasa la, nama pun study. Takkan la kau expect hari hari nak pegi shopping tengok movie main bowling minum minum cuci mata pulak kan?

Tapi takpe, because in 20 days time, I am going to be homeeeeeee. It's JB y'all ! Weeheehuu.

Gosh , I miss everything about JB. I miss home. I miss Mak and Abah. I miss my cats. I miss my girlfriends. I miss all those heavenly makan places there. Gaaaa they're too much to be listed.

Ok fineeee akhir bulan lepas baru je balik. Tapi dua hari je pun. Like whatt? Dua hari? Ape je boleh buat dengan dua hari tu? Nak melepaskan rindu je dah ambik masa satu setengah hari tau tak? Ciss hebat sungguh penangan homesick. Aku benci.

And yes, my final exam is going to be from April the 20th until 29th. Hoyeh, all I have is just ten days for my six freaking papers. Gila tak gila lah kan. Between papers cuma ada satu atau dua hari je gap. Lepas tu ada pulak yang satu hari dua paper. Enak.

For those who are still in daze, it is because of the new academic calendar the government are implementing right now, our normal timetable had been crammed so that next semester will start earlier than what used to be in July. So to start earlier, everything in this semester must end earlier. That's the answer to the crazier than ever exam schedule. Pfft.

Sampai hari hari terakhir minggu kuliah nanti pun masih ada test dengan mini project presentation tau. Serabut nyahh.

Hokayyyy. Membebel banyak banyak pepagi buta ni pun tak boleh jugak kan. Dah la aku ni celik mata je terus on lappy. Buruk perangai. Better get our lazy asses up and do what we're suppose to do. Cewahh. Semoga saya akan lebih rajin dan sentiasa rajin update blog di masa akan datang.

I'm Rusydiah Ghani, signing off. Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. hehehe, suka aku baca ayat dalam entri ni...
    takpe...
    pelan2...
    yg penting niat..hehhe

    ReplyDelete
  2. haha.terima kasih. terima kasih :))

    ReplyDelete