Saturday, July 30, 2011

Older and Bolder.

Hello world, I'm twenty !

Hitting my big two-o recently was not THAT extraordinary. No MTV-video-music-award-plus-prom-night kind of celebration. No party till late whatsoever.


But I do really treasure each moment I spent with these people around me celebrating my birthday.

Sehari sebelum birthday. Hari selasa. Bukanlah hari yang ditunggu tunggu setiap minggu. Hari selasa adalah hari penyeksaan fizikal dan mental aku. Kelas pagi sampai ke maghrib. Haaaa semputttt. Tapi pukul 6.05 petang tiba tiba dapat text ajak date makan makan on birthday eve. Pehhh time tu jugak rasa nak siapkan semua soalan yang ada kat whiteboard sebab nak balik cepat. Haha. Asal makan je memang aku laju. Maaf di situ.


Makan free, wajiblah senyum lebar sebegitu sekali. Hihi.


Mr Superman dan Supermak. Makan free, wajiblah jugak senyum Kpop. Walaupun Mr. Superman lebih berminat dengan benda dalam mangkuk.
p/s ; Ini eksperessi muka sebelum aksi kejar mengejar. Fresh lagi tuu. Hahaha


Big boss. Belanja orang orang cool makan, lagilah wajib senyum lagi lebar. Walaupun poket jadi kurang lebar sekejap. Haha.

Tukang habis makanan paling cemerlang malam tu jatuh kepada, takde orang lain, Zhafri Khalid. Sorry, takde gambar. Kau sibuk sangat melantak. Muahaha.

27 July 2011, dapat kek! Yihaaa. Tiramisu ice-cream. Sweet betul la kawan kawan ni. Hari hari bergaduh, menjerit, menganjing sana sini, tumbuk , sepak, terajang, tiba tiba birthday dapat kek seketul. Sumpah terharu. Haha.


:)

At one moment, I was away from PC and when I came back I saw this ;

Aaawwwww.
Cubaan untuk menjadi extra romantik di hari jadi oleh kawan kawan yang super sweet. Comel jugak korang ni kadang kadang :P

Malam yang sama jugak, Amelia a.k.a my panda datang kolej bagi chocolate cake. Weeheehuu.

And my journey of free food didn't stop there. Throughout the day, I got free karipap, keropok lekor, and air soya. Also air cincau and cempedak goreng on the next. Best jugak diorang buat entrepreneurship carnival ala ala pasar malam depan kolej aku. Murahhhh rezeki. Hewhewhew.

Aaaand also free dinner at Sri Molek with Najmi Aainaa. One day past my birthday.

Thank you, girlfriend. Tak payah la malu malu kalau nak belanja lagi next time, okay? :P :P

Dan begitulah cerita hari jadi saya untuk tahun ini. Makan dan makan.

Being surrounded with this awesome circle of human being, I couldn't be more thankful :')

I LOVE BIRTHDAY AND I LOVE YOU PEOPLE. MUAHHHHHHH ♥


No comments:

Post a Comment