Saturday, July 9, 2011

Rekindled love.

Sorry blog. Jangan nangis. Aku tau kau wujud lagi. Tiba tiba tergerak hati nak update. Tengok tarikh, genap sebulan la wehhh. Hebat.

Oh-so-random things sejak sepurnama lepas :
  1. Blue has suddenly overtook red as my first favourite colour. Sampai risau kadang-kadang nak pakai cardigan biru, handbag biru pastu kasut pun nak warna biru pastu takut nampak macam badut, kata roomate aku :P
  2. Akhirnya aku dah jejak kaki dekat Masjid Kristal yang digembar gemburkan tu. Fuhh selamat. Kalau tak nanti tiga tahun aku study kat sini pastu balik tapi langsung tak pernah pegi Masjid Kristal mampus kena gelak sebab mesti semua orang ingat aku loser tak pernah pegi jalan jalan bajet duduk bilik je study. Huehhhh.
  3. First time aku jadi MC. Master of ceremony bukan medical certificate okayyy. Untuk fakulti punya member's meeting. Lebih kurang penuh jugak la dewan pastu aku dok bercakap kat depan nasib baik ada partner. KETAQQ LUTUT CHEK HABAQ HANGGGGG.
  4. Tahun lepas lawan futsal dapat nombor tiga. Tahun ni main lagi. Dapat nombor, ehemm, empat. Frust tertonggeng tonggeng aku kat situ.
  5. Ramai kawan baru. Semua awesome gila. Kawan yang tak berapa nak baru pun semua makin hebat tak ingat.
  6. Setengah tahun aku tunggu Ryan Reynolds handsome gorgeous hot drool-worthy punya Green Lantern keluar wayang, last last aku bantai tido dalam panggung. Bosan gila mengalahkan kelas Fundamentals of Entrepreneurship wa cakap luuuu.
  7. Have tried my hands on Samsung Galaxy Tab. Jatuh cinta la siot. Rasa macam nak beli seketul tapi takde duit nak tunggu sapa sapa belikan memang tak dapat laaaaa :P
  8. I've got myself my very first underwater camera. Kaler pink nyahhh. Murah je pong. Okay kejap. Tadaaaaa

Hee.


1 comment:

  1. beli kamera baru tapi tak buat annoucement kt duyung pn. ni bru tau. sedih r gini. hahahahha

    ReplyDelete