Sunday, September 25, 2011

It's like being in love. Only better.

I smile. I laugh. I clap. I sing. I dance. To these :
  • Rumah.
  • John Mayer.
  • Manchester United lah takkan Everton pulak.
  • Movie yang tak terlalu tinggi nilai komersialnya dan memerlukan sedikit pergerakan sel sel otak sewaktu menonton. Yang 'so real-life'. Itu maksud awesome yang sebenar.
  • Emile Hirsch. Everyone should watch 'The Girl Next Door'. Ahhhhh
  • Watching tennis with my Mom. Yang part laugh, clap, dance tu semua, dia yang lebih kot. Hehe peace Mak :)
  • Kacang Pool Larkin Bomba. Kalau balik JB, aku memang takkan diam selagi tak dapat.
  • Late night gossip with girlfriends. Sampai 4 pagi pun takpe. Kalau bukak buku tu, setengah jam je dah selamat berdengkur.
  • Kucing. I talk to them a lot, u know.
  • Lelaki hensem berimej rockstar. Jambang halus, bonus !
  • Bros tumbler.
  • Facebook. Orang lain dah dok gila tweet tweet semua, aku tetap tak senang duduk kalau sehari tak tengok Facebook. Ape benda tah.
  • Everything that practically involves err.. food? Duhhh.
  • Certain people I call 'The Heart of Life' :)
It's a never-ending list, I guess. Ini je lah dulu kot. Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment